На жаль, гроші не звалюються на голову просто так, але всі ми люди. Часом ми втомлюємося від старанної праці. Тоді нам потрібна допомога ззовні….

Фінансові труднощі завжди виснажливі та сильно вимотують. У такі моменти хочеться, щоб хтось втрутився і захистив від невдач. Тоді ми звертаємося до вищих сил по допомогу.

Звісно, небеса не обдарують нас купою грошей миттєво, але дадуть сили, щоб продовжити шлях до мети. І в цьому допоможе грошова молитва. Усі розуміють, що для фінансової стабільності потрібно старанно працювати.

На жаль, гроші не звалюються на голову просто так, але всі ми люди. Часом ми втомлюємося від старанної праці. Тоді нам потрібна допомога ззовні. Молитва – сильний спосіб отримати цю підтримку.

Якраз грошова молитва допомагає у фінансових справах. Цю сильну молитву рекомендується повторювати частіше. Також можна написати її на аркуші й носити із собою. Це не прохання про гроші, а сильний захист від невдач.

Напишіть молитву на чистому білому аркуші. Постарайся писати красиво і без помилок. Після цього прочитай написане і покладіть листок у сумку або гаманець. Так у вас завжди буде з собою незрима підтримка.

Текст молитви

В ім’я Отця і Сина і Святого Духа. Амінь. Заклинаються всі мої слова, наділяються вони на Славу Божу, всіма іменами Ісуса Христа могутніми і владними. Іменами страху і гідності.

Божими іменами і його святим воїнством всесильним і незламним, іменами ангелів і архангелів, правлячими херувимами, могутніми серафимами. Іменем Божої зірки, названої Сонцем, іменем Божим зірки, названої Місяцем.

Укладаючи у свої слова силу подиху Всесвіту, заручаюся биттям сердець тисяча тьма людей. Іменами святих праведників, мучеників, великомучеників.

Скріплюю це великою печаткою, святим таємним ім’ям Фаа, прихильність, допомога і підтримка є істинне тиснення на всіх їхніх словах, не прийди зло, хвороба, що вбиває, вогонь, що спалює, вода, що топить.

Хто має слово це, бо сама порука тому, всі пречисті святі імена Бога вічного і живого, його пречистої і Пресвятої матері Діви Марії. Святі імена могутніх архангелів Адоная, Аб’я, Седая, Абрая, Кадаса.

Ангелів, архангелів Михаїла, Гавриїла Рафаїла, Уріїла. Аріїлла, Азраїла, Закіїла, Єреміла, Гавриїла, Йосфіла. Архангелів Метатрона, Рагуїла, Разіла, Самуїла. Архангелів Солданфон, Ханіїл.

Іменами всесильних всюдисущих ангелів, що служать у третьому легіоні перед великим ангелом Дагілеї сильним і могутнім, небесним князем. Іменем його зірки званої Венерою, за священною Богом даною печаткою і владою даною йому від Бога вишнього.

Слова цього аркуша заклинаються і утверджуються на віки вічні. На Славу Божу. Амінь. У чиїх руках усі слова будуть, того сили вишні не забудуть, не кинуть у біді, не зрадять. І в потрібний час з’являться на допомогу, прийдуть. Амінь.

Грошова молитва завжди рятує! Ці прості, але сильні слова допоможуть в скрутну хвилину. Однак не забувай звертатися до Господа й тоді, коли справи підуть у гору. Адже не можна тільки просити й отримувати. Потрібно завжди дякувати Господу за те, що він дає.

You cannot copy content of this page